Donaris 930 x 122

bulevardul i.c. brătianu

(VIDEO/UPDATE) S-A ÎNFIINȚAT TRECERE DE PIETONI ÎN ZONA PASAJULUI GRIVIȚEI

(UPDATE ORA 20) Pentru a elimina confuzia creată de comunicatul Primăriei, precizăm că noua trecere de pietoni a fost înființată între clădirea turn a Institutului de Proiectări și partea dinspre strada Griviței a pasajului cu același nume: 

Citiți și: Oameni panicați acum în Centru, pe strada Griviței

Se înființează trecere de pietoni în zona pasajului Griviței. Primăria Pitești anunță înființarea unei noi treceri de pietoni în zona pasajului pietonal subteran Griviței din centrul municipiului.

„Pentru reducerea riscului de producere a evenimentelor rutiere nedorite, Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, va proceda astăzi, 25.02.2020, la înființarea unei treceri de pietoni în intersecția bulevardului I.C. Brătianu cu strada Griviței.

Citiți și: Pitești. Alo, Primăria, Poliția și Comisia de Circulație?!? Se aude, se vede?

Pentru buna desfășurare a lucrărilor și prevenirea incidentelor, rugăm participanții la trafic să circule cu atenție sporită în zonă”, informează Primăria Pitești.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3