930×122 CAPRA 5

consilieri locali

(VIDEO) VOCEA STRĂZII. CONSILIERII LOCALI, O MARE NECUNOSCUTĂ PENTRU PITEȘTENI

Vocea străzii. Consilierii locali, o mare necunoscută pentru piteșteni. Oamenii pe care i-am intervievat pe stradă nu au știut să ne spună numele consilierilor locali care reprezintă interesele cartierelor în care locuiesc. Nici măcar unul singur.

Citiți și: Piteşti: Război între primarul Gentea și consilierii PNL USR-PLUS, privind schimbările în trafic

După aproape trei ani și jumătate de la alegerile municipale din iunie 2016, numele consilierilor locali și proiectele lor sunt o necunoscută probabil pentru o bună parte a piteștenilor.

Citiți și: CONSULTARE PUBLICĂ ÎN PITEȘTI/SONDAJ

Este o realitate deloc îmbucurătoare, pentru că în Consiliul Local se decide tot ceea ce ține de interesele comunității. Pare că piteștenii își concentrează atenția pe primar, ignorând că primarul și viceprimarii sunt nimeni fără voturile consilierilor locali.

Vina este împărțită: pe de-o parte, consilierii locali nu se implică vizibil în viața cartierelor pe care le reprezintă, pe de alta nici cetățenii nu sunt interesați să își cunoască reprezentanții în „Parlamentul” local.

Pentru a face puțină lumină, reluăm aici câteva dintre articolele noastre care îi au ca protagoniști pe consilierii locali piteșteni. Unii habarniști, alții blatiști și tupeiști. Sigur că da, sunt și exemple pozitive. (Reporter: Elena Picui, video: Mihai Neacșu) 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

SPALATORIE MURAY  570×90