930×122 CAPRA 5

direct

VREŢI 1.500 DE DOLARI? VEDEŢI AICI CUM ÎI PUTEŢI OBŢINE!

Centrul de informare Europe Direct Argeş aduce în atenţia cetăţenilor de toate vârstele un proiect inedit.

Citiți și: Pitești. Surpriză în această seară în Lunca Argeșului!

Este vorba de concursul „Tvebiomovies2014”. La acest concurs poate participa orice persoană, de orice vârstă, din orice ţară.

Participanţii trebuie să creeze un scurt-metraj de un minut despre mediu. Filmuleţele pot fi amuzante sau serioase, de animaţie, dramă sau documentar. Singura condiţie să fie într-una din următoarele limbi: engleză, franceză, spaniolă sau rusă.

Citiți și: Filme porno la o dezbatere pentru securitate cibernetică

Participarea este indviduală sau în grup. O comisie va selecta cele mai bune nouă propuneri şi îi va sprijini pe candidaţi cu o sumă de 300 de dolari pentru realizarea filmelor.

Ulterior, cele mai votate filme din fiecare categorie (filmele care vor avea cele mai multe vizualizări pe canalul tve Inspiring Change) vor primi un premiu de 1.500 de dolari. Mai multe detalii găsiţi aici: http://tve.org/biomovies

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90