Donaris 930 x 122

berevoești

Zeci de polițiști și jandarmi argeșeni, prezenți la târgul de cai de la Berevoești

Poliţiştii argeșeni, împreună cu jandarmi, acționează, în perioada 15-18 iulie a.c., în târgul de cai, organizat, pe raza localităților Berevoești și Hârtiești, cu ocazia sărbătorii religioase Sf. Marina.

Citiți și: Un primar din Argeș și-a pierdut funcția!

Devenit deja tradiție, târgul anual de cai, ce are loc pe raza județului Argeș, de Sf. Marina, reunește un număr mare de persoane, care se ocupă cu comercializarea cailor.

Citiți și: ARGEȘEAN ATACAT DE URS, OPERAT DE URGENȚĂ

Astfel, polițiștii argeșeni, alături de jandarmi, au în vedere aceste activități și sunt prezenți în locațiile amintite, pe toată durata târgului, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, fluidizarea traficului în zonă, dar și respectarea măsurilor de conduită socială și de prevenirea răspândirii virusului SARS COV- 2.

Peste 50 de polițiști și 20 de jandarmi vor fi prezenți, în cele 4 zile, în localitățile Berevoești și Hârtiești, pentru a se asigura că sunt respectate prevederile legale, cunoscut fiind faptul că, la asemenea manifestări, animalele sunt transportate în condiții improprii, sunt comercializate fără documente legale sau sunt exploatate.

Polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor coordonează activitatea și urmăresc:

– menţinerea climatului de ordine şi siguranţă public, în zona de desfăşurare a acestor manifestaţii;

– verificarea respectării prevederilor legale privind activităţile de comerţ desfăşurate cu această ocazie;

– identificarea şi sancţionarea persoanelor care încalcă prevederile Legii 61/1991- pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și Legii 60/1991, privind organizarea și desfășurarea adunărilor publice;

– asigurarea fluenţei traficului rutier în zona de desfăşurare a târgului;

– depistarea persoanelor care transportă, exploatează şi comercializează ilegal animale.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441