NOR CURIER 930X122

berevoești

Zeci de polițiști și jandarmi argeșeni, prezenți la târgul de cai de la Berevoești

Poliţiştii argeșeni, împreună cu jandarmi, acționează, în perioada 15-18 iulie a.c., în târgul de cai, organizat, pe raza localităților Berevoești și Hârtiești, cu ocazia sărbătorii religioase Sf. Marina.

Citiți și: Argeș. Incendiu devastator! O vilă a fost mistuită de flăcări

Devenit deja tradiție, târgul anual de cai, ce are loc pe raza județului Argeș, de Sf. Marina, reunește un număr mare de persoane, care se ocupă cu comercializarea cailor.

Citiți și: UPDATE: BĂRBAT MUȘCAT DE URS

Astfel, polițiștii argeșeni, alături de jandarmi, au în vedere aceste activități și sunt prezenți în locațiile amintite, pe toată durata târgului, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, fluidizarea traficului în zonă, dar și respectarea măsurilor de conduită socială și de prevenirea răspândirii virusului SARS COV- 2.

Peste 50 de polițiști și 20 de jandarmi vor fi prezenți, în cele 4 zile, în localitățile Berevoești și Hârtiești, pentru a se asigura că sunt respectate prevederile legale, cunoscut fiind faptul că, la asemenea manifestări, animalele sunt transportate în condiții improprii, sunt comercializate fără documente legale sau sunt exploatate.

Polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor coordonează activitatea și urmăresc:

– menţinerea climatului de ordine şi siguranţă public, în zona de desfăşurare a acestor manifestaţii;

– verificarea respectării prevederilor legale privind activităţile de comerţ desfăşurate cu această ocazie;

– identificarea şi sancţionarea persoanelor care încalcă prevederile Legii 61/1991- pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și Legii 60/1991, privind organizarea și desfășurarea adunărilor publice;

– asigurarea fluenţei traficului rutier în zona de desfăşurare a târgului;

– depistarea persoanelor care transportă, exploatează şi comercializează ilegal animale.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3