EcoMoto 930×122

1 decembrie

AZI PITEȘTENII SĂRBĂTORESC ÎN STRADĂ – CITEȘTE PROGRAMUL ZILEI NAȚIONALE!

Astăzi este Ziua Naţională a României, ocazie cu care vor fi organizate mai multe manifestări în Piteşti şi în celelalte oraşe ale judeţului Argeş.

Citiți și: Polițiștii au luat la ochi tinerii cu mașini tunate! S-au pus pe ei!

Vă reamintim că în Piteşti manifestările încep la ora 10:30, cu o ceremonie de depunere de coroane de flori la Cimitirul Eroilor, continuă de la ora 12 cu o paradă militară pe Strada Mare, iar de la ora 18 are loc retragerea cu torţe a militarilor Garnizoanei Piteşti, pe traseul Piaţa „Vasile Milea”–Piaţa Primăriei. După retragerea cu torţe se aprinde sistemul de iluminat public de sărbători în tot oraşul.

Şi în Mioveni vor fi acţiuni numeroase cu ocazia Zilei Naţionale. De la ora 10 la Primărie are loc lansarea cărţii „I.A.P.-Axa devenirii urbanistice a oraşului Mioveni. Fotomontaj din presa locală”, iar pentru ora 11 este programată la monumentul eroilor din cartierul Colibaşi o ceremonie de depunere de coroane de flori. Manifestări similare au loc de la 11:30 la monumentul eroilor din cartierul Făget, de la ora 12 la monumentul eroilor din cartierul Racoviţa şi de la ora 12:30 la monumentul eroilor de la Şcoala Gimnazială “Liviu Rebreanu”. De la ora 15 va fi defilare în centrul civic, urmată de o demonstraţie de paraşutism, iar de la ora 17 va avea loc o retragere cu torţe (bulevardul Dacia-centrul civic), la care vor participa militari şi jandarmi.

Citiți și: Deja se întâmplă în Pitești

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90