930×122 CAPRA 5

Pitesti

EXCLUSIV! NOI SENSURI UNICE PE 3 STRĂZI DIN PITEȘTI

În această dimineață la Primărie a avut loc şedinţa Comisiei de Circulaţie a municipiului Piteşti, ocazie cu care au fost luate decizii importante.

Citiți și: Polițiștii au luat la ochi tinerii cu mașini tunate! S-au pus pe ei!

Astfel, la trecerea de pietoni de la Bazinul Olimpic, de pe strada Costache Negri, va fi montat un semafor care să permită travesarea în siguranţă a străzii. De asemenea, s-a decis ca pe partea stângă a Căii Drăgăşani (în sensul spre Smeura) să fie instituită interdicţia de staţionare a maşinilor.

Comisia de Circulaţie a mai hotărât ca pe străzile Carol Davila (din Găvana) Tache Ionescu și Eremia Grigorescu (din Ceair) să fie instituite de probă sensuri unice. Dacă circulaţia maşinilor se va desfăşura mai bine în aceste condiţii, sensurile unice vor fi menţinute, iar dacă nu, se va reveni la situaţia de acum. În prezent pe aceste străzi se circulă în ambele sensuri. (Foto: antena3.ro)

Citiți și: Deja se întâmplă în Pitești

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90