pizzeria sapori  930 122

contori

CONTOARELE DE APĂ CALDĂ ȘI CĂLDURĂ DE LA BLOCURI VOR FI SCHIMBATE

Societatea Termo Calor Confort va începe un program de schimbare a contoarelor de apă caldă şi căldură de la blocurile din Pitești, pentru reducerea pierderilor şi ca urmare a numeroaselor debranşări de la sistemul centralizat de furnizare a energiei termice.

Citiți și: Pitești. Practici ilegale sub ochii autorităților. Director din subordinea Primăriei: „E adevărat!”

Din cauza debranșărilor masive, dar şi a izolării termice a blocurilor cantitatea de energie termică livrată de societate din anul 2002 şi până acum s-a redus continuu, de la 459.000 de gigacalorii la doar 163.000. Într-un raport al Termoficării se arată că nivelul de suportabilitate al populaţiei este la limită din punct de vedere al costurilor, în special din pricina creşterii preţurilor la apă şi gaze naturale.

Pe de altă parte, sistemul de contorizare este vechi şi uzat. Pentru înlocuirea contorilor care înregistrează consumul total de agent termic la blocuri ar fi nevoie de circa 1.700.000 de lei, estimează Termo Calor Confort.

Citiți și: Bani de la Guvern pentru termoficarea din Pitești

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90