New Profesional Consult 930 x 122

beton

HIDOS! PARCUL „BRĂTIANU”, ÎNGROPAT ÎN BETON

Noul look al micului parc de peste drum de Colegiul Naţional „I.C. Brătianu” din Pitești prinde contur. Un contur oribil, în deja tradiționalul stil al administrației Pendiuc-Ionică.

Citiți și: Nu ratați! Ceva fantastic se întâmplă în Argeș, la celebrul tunel de pe autostradă

De vechea înfățișare, care abunda în spațiu verde, s-a ales praful. În schimb, au apărut, cum altfel?, betoanele. S-a amenajat un fel de piațetă, iar aleile au fost „decopertate” de piatra cubică, înlocuită cu pavele, o altă obsesie urbanistică a sus pomenitei administrații.

A fost păstrată și o porțiune de teren liber de beton, pe care edilii susțin că vor planta flori și gazon.

Citiți și: Accident dubios la intrare în Pitești. Cum a reușit un șofer o performanță de neegalat

Reamenajarea parcului, inutilă și oribilă, este făcută în cadrul așa-zisului proiect de regenerare urbană, finanțat din bani europeni, proiect care în întreg Piteștiul a pus la pământ arbori și a distrus spații verzi. Lucrările sunt avansate și, cel puțin azi-dimineață, când reporterul ePitești a făcut fotografiile, erau făcute cu pușcăriași.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

3 comentarii

  • Cititor spune:

    Cred ca pana la a face greva la Bucuresti, ar fi mai mult decat urgenta o greva la Pitesti.
    O mare de oameni care sa strige si impotriva acestor lucrari care au lasat orasul fara pic de umbra si verdeata.
    Autoritatile locale au lucrat cu persoane din alte judete si nepasarea se vede.
    Daca treaba cu locurile de parcare o mai inteleg, nu inteleg ce rost au betoanele intr-un parc unde masinile nu aveau acces. Parcul trebuie sa fie verde, cu pomi, iarba, flori. Observ ca nici o banca nu este la umbra unui pom. La vara sa vedem cum ne coacem mintea la soare.
    Si mai urmeaza si Parcul 1907, va fi si el distrus si betonat. Haideti pitesteni ! Ce facem ?

  • Cristi spune:

    Ponta este raspunsul, Ponta este de vina , jos guvernul jos mafia

  • Tanase spune:

    Daca intereseaza pe cineva de la Primarie… ar trebui sa se foloseasca de ocazia asa ziselor cosmetizari ale celor 2 parcuri din oras… parcul Bratianu si parcul 1907…sa repunem in drepturi si cele 2 monumente ale orasului… Ne rad si curcile cand vad pe Bratianu (Ion) in bronz cocotat pe …”Monumentul 1907″ … Refaceti fratilor monumentul 1907 si aduceti inapoi taranul roman de unde l-ati exilat si puneti-l inapoi… Sau daca nu va mai place taranul mutati-l cu soclu cu tot ca e un GRUP STATUAR si nu „o statuie” cum probabil ati gandit…Cata prostie mai poate rabda orasul asta!!! Adica nu s-au mai gasit bani pt. Bratianu si pt un soclu sa-nteleg? Puneti-l pe onorabilul nostru inaintas in parcul ce-i poarta numele in fata liceului (si de el infiintat) pe un soclu corespunzator! E greu? La cati arhitecti sunt in Pitesti nimeni n-a atras atentia la prostia ce treneaza in centrul nostru de ani buni ? Monumentul 1907 este realizat foarte bine din piatra de Albesti imi permit sa cred…si n-are conotatii politice…dar si daca erau cred ca-l gazduiau foarte bine cei din Directia Agricola la un pas de parc…Nici nu se compara cu realizarea bloncoasa a statuii marelui om de stat Bratianu, iar fiul …se afla in bust …in curtea muzeului incadrat de 2 tunuri ce n-au rost! Vorba sculptorului ce a realizat bustul… asa ceva este ca „saua pe vaca”! Pacat asadar ca avem inca in fruntea urbei dar si a institutiilor responsabile de cultura si bunul gust …niste incompetenti !

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3