930×122 CAPRA 5

ploi

REVIN PLOILE!

Revin ploile! O informare de ploi moderate cantitativ, intensificări ale vântului și ninsori viscolite în zona de munte a fost emisă de Administrația Națională de Meteorologie (ANM). Informarea este valabilă în perioada 12 noiembrie 2016, ora 16 – 13 noiembrie, ora 22.

Citiți și: Avertizare de vreme extremă! Furtuni și grindină ,,zguduie” România

Potrivit ANM, în intervalul menţionat aria precipitaţiilor va cuprinde treptat toată ţara, începând cu regiunile vestice şi sud-vestice. Cantităţile de apă vor depăşi local 20 l/mp şi pe arii restrânse 40-50 l/mp, în special în zona montană, Transilvania şi Moldova.

Vor fi ploi pe arii extinse, iar începând din a doua parte a nopţii de sâmbătă spre duminică, 12/13 noiembrie, şi pe parcursul zilei de duminică, 13 noiembrie, ploile se vor transforma în lapoviţă şi ninsoare în nord, nord-est, centru şi trecător în vest.

Citiți și: Meteorologii anunță vreme severă. Zonele afectate de fenomenele extreme

Vântul va prezenta intensificări temporare în toate regiunile, cu viteze care vor depăşi la rafală 50-60 km/h.

În toate zonele de munte, începând din după-amiaza zilei de sâmbătă, 12 noiembrie, vor predomina ninsorile, se va depune strat nou de zăpadă, iar vântul va avea intensificări susţinute, viscolind ninsoarea.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90