Donaris 930 x 122

lei-ron-bani

Bugetarii din administratia locala, discriminati

Discriminare: doar functionarii publici parlamentari pot sa lucreze la privat. Asa vede Guvernul actual buna functionare a sistemului public, in conditiile in care angajatilor de la stat li s-au luat toate sporurile posibile si imposibile!

In conditiile in care a decis sa reduca drastic veniturile tuturor bugetarilor (cu 25%), Guvernul permite acum doar anumitor angajati de la stat sa isi rotunjeasca veniturile de pe piata privata a muncii.

Astfel, functionarii publici parlamentari vor avea dreptul sa lucreze in sectorul privat, inclusiv in regii autonome si societati comerciale, ocupand functii care nu sunt in legatura directa sau indirecta cu atributiile exercitate potrivit fisei postului, a decis Guvernul.

Un alt amendament acceptat de Guvern introduce angajatii din cadrul operelor, teatrelor lirice sau muzicale in categoria salariatilor remunerati pe baza legii salarizarii unitare, alaturi de cei din cadrul filarmonicilor, centrele de cultura.

Guvernul a mai decis si ca fondurile constituite pentru acordarea de stimulente catre salariati, incluse in salariul de baza, sa reprezinte venit atat la bugetul de stat sau bugetele locale, cat si la bugetul asigurarilor sociale de stat ori, dupa vaz, la bugetele fondurilor speciale.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3