930×122 CAPRA 5

site_cj

cjarges.ro – cel mai accesat site din administratia publica locala

Pitesti. 5 octombrie 2009.
Portalul de informatii al Consiliului Judetean Arges- www.cjarges.ro– a reusit o crestere spectaculoasa in ultimul an in randul utilizatorilor de internet. in 2008, portalul www.cjarges.ro ocupa locul 31 la sectiunea politica si 2885 la sectiunea general, cu o medie de aproape 9000 de vizitatori pe luna. in prezent, portalul Consiliului Judetean a urcat pana pe pozitia 15 la sectiunea politica si 2618 la general, devenind cel mai vizitat site al unui consiliu judetean din tara si cel mai accesat site al unei institutii publice din Arges. Media vizitatorilor a urcat la peste 11.000 pe luna, cu aproximativ 30% din utilizatorii nou-veniti care au revenit pe portal. Conform trafic.ro, in ultimele 30 de zile site-ul C.J. Arges a fost accesat, in afara de utilizatorii din judet si tara, si din S.U.A., Marea Britanie si Belgia. in ultimele trei luni, cele mai cautate stiri au fost cele legate de cea de a treia editie a Sarbatorilor Argesului si Muscelului, precum si informatii de interes public.
sitecj_date Premii nationale
De altfel, performanta portalului de informatii si stiri al Consiliului Judetean a fost recunoscuta si pe plan national. In septembrie 2007, la Mamaia, la Conferinta Asociatiei Nationale a Informaticienilor din Administratia Publica, site-ul C.J. Arges a primit premiul I la sectiunea „Consilii Judetene”. Tot in 2007, Consiliul Judetean Arges a primit premiul special pentru „Eficienta comunicarii in administratia publica”, la Poiana Brasov, la cea de a treia editie a Galei Premiilor de Excelenta Administratie.ro, eveniment organizat de catre Primaria Brasov si portalul www.administratie.ro.
Premiera in administratia publica
Mai mult, ca rezultat al proiectului de informatizare a administratiei publice, pe care Consiliul Judetean Arges il deruleaza inca din anul 2004, in premiera pentru administratia publica din tara au fost montate doua infochioscuri – unul la Consiliul Judetean si unul la Bibilioteca Judeteanan – care ofera gratuit, celor interesati, informatii despre Consiliul Judetean Arges, atributii, orar de functionare, informatii financiare, hotararile Consiliului Judetean Arges, declaratiile de avere si de interes ale consilierilor judeteni si ale functionarilor publici, audiente online, formulare online, petitii si sesizari, prezentarea generala a judetului Arges si o baza de date actualizata la zi din mai multe domenii – toate disponibile pe portalul www.cjarges.ro.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90