930 x122 grota rece

Tardea

Sef la Apa Canal, coordoneaza infrastructura la CJ Arges

Ion Ţârdea, fost director al Direcţiei Tehnice a CJ Argeş, care a mai lucrat şi la Inpectoratul de Stat în Construcţii, a fost chemat de preşedintele Constantin Nicolescu, pentru a prelua o parte din activitatea coordonată până acum de regretatul vicepreşedinte al CJ Arges Florea Costache.

Nicolescu a precizat că un vicepreşedinte va fi ales, din rândul consilierilor judeţeni, dar deocamdată nu s-a decis cine va fi acesta şi a adăugat că nici nu se grăbeşte să o facă.

Ion Ţârdea lucrează în prezent la SC Apă Canal 2000 S.A., fiind detaşat la CJ pentru a coordona activitatea legată de drumuri, canalizări, alimentări cu apă.

Ion Ţârdea are 59 de ani, a fost director al Direcţiei Tehnice din cadrul CJ, unde a lucrat 12 ani până în 2003, ulterior director al Institutului de Stat în Construcţii până în 2005, apoi adjunct până acum doi ani. A coordonat construirea platformelor pietonale şi auto din judeţ, dar şi a turnurilor din Popa Şapcă, Tudor Vladimirescu, Exerciţiu, Teilor, Războieni.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90