REZERVĂ ACUM! VACANŢĂ ÎN CROAȚIA | ePitesti
New Profesional Consult 930 x 122

donaris tours

REZERVĂ ACUM! VACANŢĂ ÎN CROAȚIA

Rezervă acum! Vacanță în Croația. Deja te gândești la o nouă vacanță? Agenția de turism Donaris Tours (Pitești, piața „Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter – număr de telefon: 0725.499.985) îți propune un sejur în Croația. OFERTA COMPLETĂ, AICI.

Citiți și: VINO LA MARE! CE HOTEL SĂ ALEGI PENTRU CONCEDIU

Dacă nu ai văzut încă un canion, acum ai ocazia: râul Neretva formează cel mai lung canion din Croația.

Aici poți face numeroase excursii. De exemplu, poți vizita orașul Dubrovnik, acolo unde s-a filmat celebra peliculă “Game of Thrones”, Palatul lui Dioclețian din Split și Lacurile Plitvice (recunoscute pentru frumusețea lor și care sunt incluse pe lista patrimoniului mondial, sub protecția UNESCO).

Citiți și: 7 ZILE DE BASM ÎN MARAMUREȘ – VEZI OFERTA!

Stațiunile de la malul Mării Adriatice sunt sinonime cu distracția, mai ales că seara străzile doldora de cafenele sunt pline de turiști dornici să se bucure de viață. OFERTA COMPLETĂ, AICI.

Litoralul Croației se întinde pe o lungime de 1.778 de km și are 5 zone distincte: peninsula Istria, golful Kvarner, coasta dalmată de nord, coasta dalmată centrală și coasta dalmată de sud. De asemenea, există 4.000 de km de litoral însumați de pe cele 1.000 de insule pe care le are această frumoasă țară.

Plajele din Croația sunt diverse: cu pietricele, cu ponton betonat sau cu stânci. Foarte rare sunt plajele cu nisip fin și nisip în apă. În schimb, apa mării, mai ales cea din golful Kvarner, este renumită pentru limpezimea sa.

Sună acum la agenția de turism Donaris Tours din Pitești (piața „Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter – număr de telefon: 0725.499.985) și un consultant de turism îți va oferi toate detaliile necesare despre sejurul tău, rezervare și plată. Rezervă acum și profită de ofertele la prețuri reduse! Nu rata promoțiile lunii mai 2017! OFERTA COMPLETĂ, AICI.

Donaris 555×222
Jupiter 570×90