New Profesional Consult 930 x 122

Basescu umbla mai mereu baut

mm Bucuresti. 28 septembrie 2009. PSD.
Dupa sedinta B.P.N., purtatorul de cuvânt al social-democratilor, Bogdan Niculescu Duvaz, a anuntat ca P.S.D. sustine si mentine sprijinul politic pentru ministrul de Interne Dan Nica, si a dat ultimatul pentru 24 de ore premierului Emil Boc „sa revina la gânduri mai bune”. Au urmat declaratii absolut nebunesti, la fel ca intreaga piesa. Duvaz a precizat ca este mâna lui Traian Basescu aceasta actiune. „In cazul in care dânsul (Emil Boc, n.red.) nu intelege ce isi asuma, vom apela si vom face raspunzatori inclusiv pe presedintele Traian Basescu, care a girat acest Guvern si care, un lucru cunoscut de toata lumea, conduce nemijlocit actiunile Partidului Democrat Liberal. Nimeni n-are voie sa puna Guvenul României in slujba propriilor alegeri prezidentiale, fie si presedintele Traian Basescu. Acest gest de inlaturare a ministrului de Interne este facut cu intentia de a frauda alegerile”, a spus Duvaz.
Presedintele statului a reactionat, venind cu o declaratie cel putin iresponsabila, având in vedere ca, la acea ora, Guvernul pe care l-a creat era pratic pe marginea prapastiei. El a declarat ca „ar fi bine ca ambele partide sa-si bage picioarele in apa rece”, precizând ca, daca cele doua formatiuni vor dori o intâlnire cu el, atunci isi va gasi timp pentru aceasta. Pentru prima data, Viorel Hrebenciuc, liderul PSD in Camera Deputatilor, a parut scos din minti de mutarea presedintelui si a avut o declaratie socanta: „Domnul presedinte Basescu da in continuare dovada de ipocrizie. A declansat aceasta criza si acum apare ca salvatorul natiunii sa ne explice ca vrea sa dea dovada de responsabilitate. El n-a dat dovada de responsabilitate timp de cinci ani de a ajuns tara in halul in care este”, a spus Hrebenciuc.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3