New Profesional Consult 930 x 122

fc arges

INVITAȚIE LA STADION

Invitație la stadion. FC Argeş a pus în vânzare abonamentele pentru sezonul competiţional 2017-2018, dar şi bilete pentru meciul cu Pandurii Târgu Jiu.

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

Abonamentele pot fi procurate de la sediul clubului, situat în cartierul piteștean Prundu, pe bulevardul Petrochimiştilor, la nr. 29, la fosta bază sportivă Arpechim, lângă terenurile de tenis de câmp. Casele de bilete sunt deschise de luni până vineri, între orele 9 și 14 și 16 și 19.

De asemenea, microbiştii îşi pot procura abonamente atât vineri, 4 august, cât şi sâmbătă, 5 august 2017, de la casele de bilete ale stadionului „Nicolae Dobrin”. Casele se vor deschide mâine la ora 15, iar sâmbătă, la 9, cu două ore înainte de începerea partidei cu Pandurii.

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

Abonamentele sunt nominale, iar în momentul cumpărării cei interesați trebuie să aibă asupra lor un act de identitate. Precizăm că abonamentele sunt valabile la Peluze, Tribuna 1 şi Tribuna 2.

Amintim că preţul unui abonament pentru tot sezonul competiţional este de doar 19 lei, iar al unui bilet, de numai 1 leu.

Partida cu Pandurii Târgu Jiu, din prima etapă a noului sezon competițional al Ligii a II-a de fotbal, se va disputa sâmbătă, 5 august 2017, de la ora 11, pe stadionul „Nicolae Dobrin”.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90