New Profesional Consult 930 x 122

meteorologie

ANM: VREMEA ÎN JUDEȚUL ARGEȘ ÎN URMĂTOARELE 2 SĂPTĂMÂNI

ANM: Vremea în județul Argeș în următoarele 2 săptămâni. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a dat astăzi publicității estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni (29 iulie-11 august 2019).

Citiți și: Vreme extremă în țară! De la 32 de grade, la doar 15, în câteva ore!

În ceea ce privește regiunea Muntenia și județul Argeș, potrivit sursei citate, până pe 31 iulie media temperaturilor maxime va crește către 34 de grade.

Va urma o răcorire a vremii, care în ultima zi a acestei săptămîni (duminică, 4 august) va determina o medie a maximelor termice de 27 de grade.

Citiți și: Dezvăluiri de ultim moment. Ce se va întâmpla este de necrezut

Ulterior, până la sfârșitul săptămânii viitoare, temperaturile maxime vor avea, în medie, valori de 30 de grade.

Temperaturile minime vor înregistra cea mai ridicată medie, de 20 de grade, în dimineața zilei de 1 august, iar cea mai mică, de 15…16 grade, în diminețile de 5 și 6 august, apoi aceasta va oscila ușor în jurul a 16 grade.

Probabilitatea pentru manifestări specifice instabilității atmosferice (ploi, descărcări electrice) va fi mai mare în intervalul de timp 31 iulie-4 august, conform estimărilor de vreme comunicate de Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3