New Profesional Consult 930 x 122

dacia

SĂRBĂTOARE AZI LA DACIA (GALERIE FOTO)

Peste 11.000 de angajați ai tuturor entităților Renault din România și familiile lor au sărbătorit astăzi împreună familia Renault România.

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

Pasiunile familiei Renault au prins viaţă prin expoziții interactive ale meseriilor și expoziții de mașini, drive-teste, competiţii sportive, concursuri, ateliere de creaţie, spaţii de joacă, karturi, curse de biciclete și concerte. Fie că au ales să facă sport, fie să descopere gamele de vehicule sau să viziteze uzina Dacia, toţi cei prezenţi au luat parte la un eveniment de neuitat. Participarea a fost cu mult mai mare decât anul trecut, atunci când s-au înscris aproximativ 8.000 de persoane.

De pe scenă nu au lipsit juniorii talentați de la Centrul Cultural Mioveni și CS Dacia Mioveni 2012. Ei au cântat și au făcut demonstrații de gimnastică ritmică și karate.

Citiți și: Cifrele de la Dacia care spun tot!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3