930 x122 grota rece

profesional new consult

    VREI SĂ-ȚI ÎNFIINȚEZI O FIRMĂ? IATĂ SOLUȚIA!

    Vrei să-ți înfiinţezi o firmă? Apelează la specialişti, la jurişti cu experienţă, care oferă servicii de înfiinţare de firme, de SRL, SA, PFA sau II http://profesionalnewconsult.ro/consiliere/infiintare-firme-pfa-ii la cele mai mici preţuri de pe piaţa din Piteşti şi din Argeş.

    Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

    Profesional New Consult asigură cele mai înalte standarde de calitate, cu minim de deranj din partea clienţilor, care se vor deplasa o singură dată la sediul societăţii, doar pentru prezentarea şi semnarea documentelor necesare.

    De asemenea, poți beneficia de servicii de înfiinţare de asociaţii non profit şi fundaţii: http://profesionalnewconsult.ro/consiliere/infiintare-asociatii-ong. Este un serviciu pentru toți cei care doresc să servească o cauză umanitară, dar şi pentru cei care vor să deţină cooperative agricole pentru a obţine fonduri în domeniu, asociaţii de vânătoare, precum şi alte tipuri de asociaţii non profit.

    Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

    Dacă dorești, așadar, să pornești cu dreptul în afaceri, o poți face la costuri minime, apelând la specialişti în domeniu.

    Pentru detalii, firma Profesional New Consult o găsești în Piteşti:

    -bulevardul I.C. Brătianu, bloc D6 (în spatele complexului Fortuna, în spatele hypermarketului Prima) – birou înscrieri şi săli de curs.

    -strada Calea Bucureşti, nr. 8, cartier Calea Bucureşti, camera 1, bloc 27, scara C, parter, apartamentul 1 – birou înscrieri.

    Pentru a beneficia de ofertele de înfiinţare de firme (SRL, SA, PFA, II) http://profesionalnewconsult.ro/consiliere/infiintare-firme-pfa-ii, tot ce trebuie să faci este să suni la unul dintre numerele de telefon 0758.490.490, 0725.420.330 ori 0784.045.025 sau să trimiți un e-mail la adresa consultanta@profesionalnewconsult.ro.

    IMPORTANT! Prin colaborările pe care le are, Profesional New Consult poate asigura servicii de contabilitate, de resurse umane și servicii externe de protecţia muncii.

    Contact Facebook: https://www.facebook.com/firmepitesti?ref=hl

    Telefon/Fax:  0348.436.899

    Web: www.profesionalnewconsult.ro.

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90