Acasă / Știri / Știri / ANM: VÂNT ȘI POLEI
vant-zapada

ANM: VÂNT ȘI POLEI

ANM: vânt și polei. Intensificări ale vântului, zăpadă spulberată și polei sunt anunțate de Administrația Națională de Meteorologie (ANM) printr-o informare emisă cu puțin timp în urmă.

Potrivit ANM, informarea este valabilă din 12 ianuarie, de la ora 4, și până pe 13 ianuarie, la ora 10.

CITIȚI ȘI:

Administrația Națională de Meteorologie anunță că în intervalul menţionat la munte vântul se va intensifica treptat, cu viteze de 60 – 70 km/h, iar pe creste, cu precădere în a doua parte a zilei de joi (12 ianuarie) rafalele vor depăşi temporar 80 km/h, viscolind şi spulberând zăpada.

Intensificări ale vântului vor fi şi în regiunile sud-estice, sudice şi centrale, temporar cu viteze de 45 – 55 km/h, astfel încât zăpada depusă anterior va fi spulberată.

CITIȚI ȘI:

Începând din a doua parte a zilei de joi (12 ianuarie) va ninge în general slab cantitativ în zonele de munte şi local în regiunile intracarpatice, iar spre sfârşitul nopţii de joi spre vineri (12/13 ianuarie) în vestul ţării vor fi precipitaţii mixte şi se va produce polei.

Pe de altă parte, a fost reconfirmat codul galben de ger, valabil pentru întreaga țară, inclusiv județul Argeș, până pe 12 ianuarie, la ora 10.

V-ar mai putea interesa și:

VREMEA-REA-2

COD GALBEN – ANUNȚ DE LA METEOROLOGI

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a restrâns codul galben de ploi importante cantitativ, ninsori la …

VIJELIE PITESTI

COD GALBEN ÎN ARGEȘ

Ploi importante cantitativ, intensificări ale vântului și ninsori în zona montană înaltă anunță Administrația Națională …

PROGNOZA_METEO

SOARE SAU PLOI DE PAȘTI? CE SPUN METEOROLOGII

Astăzi Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a comunicat estimările de vreme pentru perioada 25 aprilie …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code


Raportează-ne o ştire