930 x122 grota rece

Arges

ARGEȘ: NU SCĂPĂM DE PLOI!

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a prelungit codul galben de instabilitate atmosferică accentuată și de ploi însemnate cantitativ, iar în cazul altor județe a instituit cod portocaliu, și mai periculos.

Citiți și: Miraculos! Cum au scăpat 2 persoane după ce s-au răsturnat cu mașina

În ceea ce privește Argeșul, codul galben (vezi harta ANM!) vizează ca și ieri tot jumătatea de nord a județului. Codul a intrat în vigoare în urmă cu mai bine de o oră și este valabil până mâine, 3 iunie, la ora 21.

Potrivit ANM, în județele cu cod galben instabilitatea atmosferică va fi accentuată. Se vor semnala averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului care vor lua aspect de vijelie şi izolat va cădea grindină. Se vor înregistra frecvent cantităţi de apă de 15 – 20 l/mp, iar în Moldova şi în zona Carpaţilor Orientali şi Meridionali cantităţile de apă vor depăşi 40 – 50 l/mp.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Codul portocaliu va fi valabil de astăzi, de la ora 16, și până mâine, la ora 18. În județele cu cod portocaliu (Vrancea, Bacău, Vaslui, Neamţ, Iaşi, Suceava și Botoşani) ploile vor avea caracter torenţial şi se vor depăşi local 50 l/mp şi izolat, mai ales în zona de munte, 80 – 100 l/mp.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3