930×122 CAPRA 5

cnc

CURS DE OPERATOR CNC ÎN PITEȘTI

Profesional New Consult vă invită să participaţi în perioada următoare la cursul de Operator CNC-Maşini cu Comandă Numerică: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-tehnice-meserii/curs-operator-masini-cu-comanda-numerica.

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Este un curs util şi necesar tuturor celor care activează în unităţi dotate cu maşini acţionate numeric, cum ar fi unitățile din industria auto, din domeniul de prelucrare a lemnului sau a maselor plastice.

O meserie extrem de solicitată pe piaţa muncii, atât din România, cât şi din afara ţării, Operatorul Maşini cu Comandă Numerică este o calificare care poate fi deprinsă doar urmând cursul organizat de Profesional New Consult. Beneficiaţi de săli dotate cu mijloacele necesare susţinerii profesionale a unui asemenea curs şi de formatori profesionişti.

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

Costul cursului este de 600 de lei, cu plata în 3 rate.

Partea teoretică este asigurată prin aprofundarea noţiunilor în domeniu, prin exemple specifice ale diferitelor operaţiuni necesar a fi însuşite de către un Operator Maşini cu Comandă Numerică http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-tehnice-meserii/curs-operator-masini-cu-comanda-numerica, cu componenta importantă de practică realizată pe strunguri în 3 și 4 axe: QuickTech GT4/GT3, Boley BDN 160R și Economos IP 4000 (prelucrare metal, mase plastice și cauciuc).

Mai multe informaţii puteţi obţine aici:

-telefon – 0784.045.025, 0784.333.777, 0744.974.775

-site – www.profesionalnewconsult.ro

-e-mail – office@profesionalnewconsult.ro

Adresa firmei: Piteşti, strada Victoriei, nr.36, etaj 3, lângă Guiness Pub

Alte cursuri organizate de societate in această perioadă:

Curs Contabilitate http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-contabilitate – 500 de lei

Curs Formator http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-autorizat-formator – 350 de lei

Curs Specialist Management Deşeuri http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/specialist-managementul-deseurilor – 450 de lei

Curs Arhivar http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-arhivar – 750 de lei

Cursul Inspector Resurse Umane http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-resurse-umane – 400 de lei

Curs Expert Achiziţii Publice http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-expert-achizitii-publice – 400 de lei.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90