NOR CURIER 930X122

politia

    FIRMĂ DIN ARGEȘ, SANCȚIONATĂ

    Firmă din Argeș, sancționată. Polițiștii Serviciului de Ordine Publică și specialişti ai Gărzii Forestiere Ploiești au făcut ieri un control la o societate comercială din comuna argeșeană Coșești care are ca obiect de activitate prelucrarea și transportul de material lemnos. Inoformația ne-a fost furnizată cu puțin timp în urmă de Biroul de Presă al Poliției Argeș.

    Citiți și: Doi șoferi din străinătate, probleme serioase pe Autostrada A1

    Oamenii legii au constatat că în perioada octombrie 2016 – ianuarie 2017 reprezentanții societății au completat necorespunzător avize de însoțire secundare și au expediat material lemnos (cherestea) fără avize de însoţire ori documente echivalente acestora, prevăzute de lege.

    Firma a fost sancționată contravențional cu amenzi în valoare totală de 11.000 de lei. De asemenea, a fost confiscată suma de 2.550 de lei reprezentând contravaloarea a 4,75 de mc de cherestea rășinoase. (Foto: Arhivă)

    Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3