930X122 MAIA

demisie

IONEL DIDEA A DEMISIONAT

Ionel Didea a demisionat din funcția de rector al Universității de Stat din Pitești.

Citiți și: Breaking. Prefectul de Argeș își dă demisia!

Didea și-a anunțat demisia printr-o scrisoare adresată ministrului Educației, Sorin Cîmpeanu.

„Motivul rezidă într-o situație tensionată existentă între administrație și Sindicatul Liber al Universității din Pitești, generată de punerea în aplicare a dispozitivului unei hotărâri judecătorești.

Citiți și: „Cer demisia lui Nicolae de la Poliția Locală!”

Pentru a evita unele acțiuni de protest planificate de președintele SLUP, lect.univ.dr.Mircea Bărbuceanu, precum boicotarea sesiunii de examene, pichetarea ședințelor Consiliului de Administrație și ale Senatului Universității din Pitești, activități care periclitează grav imaginea instituției noastre, domnul prof.univ.dr. Ionel Didea a decis să renunțe la mandatul de rector, refuzând să semneze unele documente care au fost considerate ilegale în opinia ordonatorului de credite, însă a căror semnare este solicitată insistent de către membrii Sindicatului Liber al Universității din Pitești.”, se precizează într-un comunicat de presă primit în urmă cu puțin timp din partea Biroului de Marketing, Relații Publice și Comunicare al UPIT.

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • rdx spune:

    La cate nereguli au loc la Universitatea din Pitesti, nu ma mira

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA