NOR CURIER 930X122

lingua international

LINGUA INTERNATIONAL, RĂSPUNSURI PENTRU PĂRINȚI

Lingua International le răspunde părinților.

Citiți și: LINGUA INTERNATIONAL, PARTENERUL TĂU DE BUSINESS!

CURSURI DE ENGLEZĂ, FRANCEZĂ ȘI GERMANĂ

Dezvoltarea abilităților de comunicare în limbă străină trebuie să înceapă încă din copilărie, perioadă în care acumulăm ușor și rapid noi cunoștințe. „Din experiența noastră bogată de peste 12 ani, rezultată din lucrul direct cu copii de toate vârstele, putem să le oferim câteva sfaturi părinților care doresc să investească în educația copiilor și sunt preocupați de formarea abilităților de comunicare în limbă străină ale copiilor lor.”, spun reprezentanții Lingua International din Pitești.

Citiți și: PITEȘTI: LINGUA INTERNATIONAL LE RĂSPUNDE PĂRINȚILOR

Care este vârsta ideală la care ar trebui să înceapă formarea abilităților de comunicare în limbă străină pentru copii? Care este mediul de învățare ideal?

Specialiștii în educație susțin că în mod normal momentul ideal pentru începerea formării acestor abilități la copii este în jurul vârstei de 4-5 ani: „Totuși, experiența noastră arată faptul că fiecare copil are ritmul propriu de dezvoltare și acumulare, astfel încât momentul ideal de începere a formării variază de la un copil la altul. Deși mulți părinți consideră că este comod și sigur ca formarea să se realizeze acasă, totuși mediul ideal de învățare este cel dezvoltat și dotat special în acest sens, respectiv școala. Alegerea unei școli de limbi străine reprezintă o alternativă bună, atât timp cât în cadrul acesteia există o atmosferă prietenoasă și caldă, dotările cu tehnică și materiale didactice sunt performante, iar profesorii formatori au experiență didactică și pedagogică dovedită.”

Cum este mai bine să se facă formarea: Unu-la-unu sau Grupă?

Mulți părinți aleg varianta de lucru unu-la-unu, adică copilul lucrează singur cu profesorul formator. Deși această variantă pare foarte productivă pentru copil, având în vedere că astfel copilul beneficiază de întreaga atenție a profesorului, în realitate mediul de formare a copilului este limitat din perspectiva motivării și posibilității utilizării unor metode moderne care implică interacționarea (precum lucrul în echipă, jocuri de rol etc.), care contribuie la formarea abilităților de comunicare în limbă străină, dar și la formarea unor abilități adiționale foarte importante pentru dezvoltarea personală a copilului: capacitatea de a interacționa ușor cu persoanele din jur, lucrul în echipă, spirit competitiv etc. Totuși, un număr mult prea mare de copii în grupă este, de asemenea, un mediu de învățare neproductiv, având în vedere faptul că profesorul nu poate acorda mult timp fiecărui copil. În plus, este foarte greu să creezi grupe omogene ca nivel al cunoștințelor inițiale de limbă străină, ritm de învățare, atenție și interes față de procesul de învățare. Astfel, în grupele mari (cu până 10 copii) cursanții vor evolua diferențiat, fiind posibil să apară frustrări ale copilului și respingerea mediului de învățare: „Noi, Echipa Lingua Internațional, lucrăm cu grupe de 4-6 copii, testăm în mod GRATUIT nivelul inițial și capacitatea de acumulare a copilului și formăm grupe relativ omogene, acest lucru asigurând un mediu de învățare care să pună în valoare fiecare copil, indiferent de ritmul și capacitatea individuală.”

Echipa Lingua Internațional este alcătuită din formatori tineri, dinamici, cu o bogată experiență de formare a copiilor, dobândită în cei peste 12 ani de lucru direct cu copiii. Lingua Internațional a dezvoltat în timp un mediu de învățare performant, utilizând tehnici și metode adaptate nevoilor copilului și materiale didactice de înaltă calitate, care sunt adaptate permanent la practicile din domeniu.

„Oferta noastră conține cursuri de limbă engleză, franceză și germană, care sunt personalizate în funcție de nevoile și posibilitățile clienților. De asemenea, furnizăm cursuri de pregătire pentru examenele naționale (Bacalaureat) și examenele internaționale (CAMBRIDGE), adresate tuturor tinerilor care vizează certificarea competențelor de comunicare în limbă străină, necesară aplicării în instituții de învățământ din străinătate sau pentru un loc de muncă în străinătate.”, precizează echipa Lingua International.

Politica Lingua Internațional este de a încasa doar valoarea serviciilor de formare furnizate, astfel încât părinții vor plăti numai cursurile la care copiii au participat efectiv și nu vor achita contravaloarea acelor cursuri la care, din diferite motive, copilul nu a putut participa. De asemenea, Lingua Internațional practică o politică de reduceri de preț în avantajul clienților.

Pentru a afla informații suplimentare despre oferta Lingua International puteți accesa site-ul www.lingua-international.ro.  

Adresă: strada Caporal Pătru, nr. 30, etaj 1, Pitești, cod poștal 110254, Argeș.

Telefon: 0727.707.604, 0744.423.395, 0769.619.760 

E-mail: internationalingua@yahoo.com, scoaladelimbistraine@yahoo.com

Investește în educația copilului tău! Dezvoltarea și certificarea abilităților de comunicare în limbă străină cu LINGUA INTERNAȚIONAL!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3