EcoMoto 930×122

politia

    PITEȘTEAN ÎN CĂTUȘE

    Piteștean în cătușe. Un piteștean în vârstă de 19 ani a fost astăzi încătușat și reținut pentru 24 de ore. Polițiștii de la Secția 1 din Pitești îl acuză de tentativă de furt calificat.

    Citiți și: Doi șoferi din străinătate, probleme serioase pe Autostrada A1

    Azi noapte, polițiștii de la Secția 1 și o patrulă a Poliției Locale l-au prins pe tânăr în flagrant delict în Centrul Piteştiului în timp ce încerca să fure diverse bunuri dintr-un chioşc, potrivit Biroului de Presă al Poliției argeșene.

    Conform sursei citate, pe 16 noiembrie același tânăr fusese reținut tot de polițiștii de la Secția 1 după ce pe 9 septembrie ar fi furat o bicicletă din scara unui bloc și, ulterior, în noaptea de 8 spre 9 noiembrie, ar fi sustras dintr-o societate comercială din Pitești suma de 3.000 de lei. Între timp pus și cercetat în libertate, tânărul a recidivat.

    Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

    Astăzi a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din Pitești al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş. (Foto: Mihai Neacșu)

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3