Donaris 930 x 122

anm

REVINE GERUL!

Revine gerul! O nouă informare a fost emisă de Administrația Națională de Meteorologie (ANM). Meteorologii anunță intensificări ale vântului, zăpadă spulberată și ger. Informarea a intrat deja în vigoare și este valabilă până pe 19 ianuarie 2017, la ora 12.

Citiți și: Gata! Anunțul a fost făcut!

Potrivit ANM, îndeosebi pe parcursul zilei de astăzi (18 ianuarie) vântul va continua să prezinte intensificări în regiunile sud-estice şi la munte, acolo unde local se vor înregistra viteze de 40 – 50 km/h.

În judeţele Buzău, Brăila, Ialomiţa, Călăraşi, Tulcea și Constanţa, precum şi la altitudini mari în Carpaţii de Curbură şi în Munţii Banatului vor fi intervale de timp în care rafalele vor depăşi 55 – 60 km/h şi temporar zăpada va fi spulberată.

Citiți și: Vremea rea nu ne lasă! Sunt în vigoare alerte meteorologice

Conform sursei citate, vremea va deveni deosebit de rece, geroasă în noaptea de miercuri spre joi (18/19 ianuarie), mai ales în regiunile nordice, nord-estice şi centrale, iar în nopţile următoare, până la sfârşitul săptămânii, gerul se va extinde în cea mai mare parte a ţării. Frecvent se vor înregistra temperaturi minime cuprinse între -20 şi -10 grade, iar maximele diurne vor fi preponderent negative. (Foto: zf.ro)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3