SMART KIDS 930X122

com

DOMENIUL ,,GOOGLE.COM’’ A FOST CUMPĂRAT CU DOAR 12 DOLARI

O întâmplare comică s-a petrecut zilele trecute, când un fost angajat Google, Sanmay Ved, din Boston (Statele Unite ale Americii), a reuşit să cumpere pentru doar 12 dolari celebrul domeniu ,,google.com’’. El a verificat pe ,,Google Domains’’ dacă acesta este disponibil şi, spre surprinderea lui, chiar era.

Citiți și: Google Maps va afișa taxele de drum!

Totuşi, imediat după ce l-a cumpărat a început să primească email-uri de la oficialii Google, care şi-au dat seama de ceea ce au făcut. Să nu vă gândiţi că oficialii au stat să se roage de proprietarul de scurtă durată al domeniului ,,.com’’. Fiind înregistrat prin intermediul unui serviciu Google, ,,google.com’’ a revenit foarte repede în posesia companiei. Astfel, Sanmay doar a fost anunţat că a pierdut posesia domeniului.

O astfel de situaţie s-a mai întâmplat şi în trecut, iar protagonişti au fost cei de la Microsoft, care au pierdut domeniul hotmail.co.uk. (Sursă: digipedia.ro, foto: cnet.ro)

Citiți și: VIDEO GENIAL! FEMEI CARE VORBESC ÎN PLUS!!!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90