930 x122 grota rece

telefonie_fixa

Află ce companie importantă vrea să cumpere active în domeniul telefoniei fixe!

O companie importantă de telefonie mobilă ia în calcul consolidarea poziţiei în ţări precum Spania şi Polonia şi achiziţionarea de active în domeniul telefoniei fixe în Belgia şi România, asta numai dacă autorităţile vor aproba fuziunea diviziilor din Germania ale Telefonica (Spania) şi KPN (Olanda).

Orange oferă în România servicii de telefonie mobilă, internet şi televiziune. Compania vrea, însă, să cumpere active în domeniul telefoniei fixe din România. Este anticipat astfel un cutremur pe piaţa europeană a telecomunicaţiilor dacă autorităţile germane vor aproba fuziunea diviziilor locale ale Telefonica şi KPN. Astfel se va reduce numărul de concurenţi de pe piaţă.

Cât despre piaţa europeană a telecomunicaţiilor, aceasta este fragmentată, cu peste 100 de operatori, majoritatea având, însă, probleme de profitabilitate. Orange va căuta să îşi consolideze poziţia în mai multe ţări şi ia în calcul achiziţii în domeniul telefoniei fixe în Belgia şi România, unde operează numai servicii mobile. Comisia Europeană condiţionează, în multe cazuri, aprobarea unor astfel de tranzacţii de vânzarea unor active.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90