NOR CURIER 930X122

vibe_x

Este numărul 1 pe piaţa mondială a PC-urilor, iar acum atacă dur şi piaţa europeană a telefoanelor mobile

La târgul de la Berlin a fost adus noul smartphone Vibe X, ultrasubţire şi ultraperformant, al cărui sistem de operare este Android 4.2 Jelly Bean. Astfel, Lenovo, numărul unu pe piaţa mondială a PC-urilor, atacă dur şi piaţa europeană a telefoanelor mobile.

Lenovo Vibe X are ecran la rezoluţia de 1080p, dar şi celelalte dotări sunt de top. Măsoară doar 6,9 mm grosime şi cântăreşte 120 de grame. Gadgetul este astfel unul dintre cele mai compacte dispozitive cu ecran de 5 inch la rezoluţia de 1080p.

Şi în interior smartphone-ul are dotări de top, respectiv procesor quad-core la 1,5 GHz MediaTek 6589T, 2GB de RAM şi 16GB de spaţiu de stocare. Displayul lui Lenovo Vibe X este protejat cu Gorilla Glass3 și are două camere foto, una de 13 MP şi o alta de 5 MP, cu un unghi de vizualizare de 84 de grade. Acest lucru este perfect pentru folosirea la videoconferinţe.

De luna viitoare, noul telefon Lenovo Vibe X va fi comercializat în magazinele din China, iar în restul lumii va ieşi pe piaţă din luna decembrie. Lenovo are planuri de a se extinde în Europa în perioada următoare pe acest segment de telefonie mobilă, astfel că nu este exclus ca modelul să îl putem vedea şi la noi.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3