930×122 CAPRA 5

cinema bucurești

SEARĂ DE FILM ROMÂNESC LA CINEMATOGRAFUL “BUCUREŞTI”

Seară de film românesc la Cinema “București”. Ca de obicei, la cinematograful “București” din centrul Piteștiului ziua de duminică este dedicată filmului românesc.

Citiți și: Pitești. Proiecții speciale la Cinema „București”

Astfel, diseară, de la ora 18, puteţi viziona producţia „Ana”, în regia lui Visarion Alexa. În rolurile principale: Răzvan Vasilescu, Cristina Drăghici și Mircea Albulescu.

Citiți și: Pitești. E gratis!

Filmul „Ana” spune povestea unui bărbat în pragul batrâneții, a unei tinere ajunsă printr-o întâmplare o nefericită prostituată în Italia și a unui adolescent, încercati de viață și care reușesc să comunice, susținuți în dialogul lor de legenda Meșterului Manole.

Realitatea și ficțiunea construiesc o stare specială în care trecutul, prezentul și viitorul le invadează simultan existența.

Într-un loc al așteptării, pe malul unui lac, cei trei își intersectează amintirile în tensiunea grotescă a prezentului. Erotismul și poetica acestui film sugerează stresant și periculos lipsa de șansă a trei generații. Singura lumină poate fi inițierea și înălțarea bisericii în sufletul lor.

Prețul unui bilet la acest film este de 6 lei.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3