Donaris 930 x 122

avertizare meteo

AVERTIZARE METEO: NINSORI, VÂNT PUTERNIC ÎN RAFALE ŞI POLEI

ANM a emis astăzi o informare meteo (valabilă în intervalul 7 decembrie, ora 14.00, până mâine – 8 decembrie, ora 14.00), privind ninsori moderate cantitativ, intensificări ale vântului, precipitații mixte şi polei.

Citiți și: Au fost emise alerte meteo de ultim moment!

În intervalul menționat, în Oltenia, sudul Banatului și local în Muntenia, precum și în Munții Banatului, în Carpații Meridionali și în Carpații de Curbură va ninge și se va depune strat de zăpadă.

Mai ales în Oltenia și sud-vestul Munteniei acesta va depăși pe arii restrânse 8…10 cm, iar la munte se vor atinge grosimi de 15…20 cm. Cu precădere la începutul intervalului, vântul va avea intensificări, cu rafale, în general, de 70 – 80 km/h în sud-vestul extrem și la munte și 45 – 55 km/h în regiunile sudice și sud-estice. Îndeosebi în vestul Carpaților Meridionali, zăpada va fi temporar viscolită.

Citiți și: Argeș. Meteorologii au anunțat cum va fi vremea în vacanța de 1 Decembrie

În Moldova și Transilvania vor fi ninsori în general slabe cantitativ, iar în restul teritoriului precipitațiile vor fi mai ales sub formă de ploaie și lapoviță.

În sudul și sud-estul țării, precum și la munte, pe alocuri, se va depune polei.

(Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3