Donaris 930 x 122

avertizare meteo

AVERTIZARE METEO: NINSORI, VÂNT PUTERNIC ÎN RAFALE ŞI POLEI

ANM a emis astăzi o informare meteo (valabilă în intervalul 7 decembrie, ora 14.00, până mâine – 8 decembrie, ora 14.00), privind ninsori moderate cantitativ, intensificări ale vântului, precipitații mixte şi polei.

Citiți și: Iarna își reintră în drepturi. Avertizare meteo ultimă oră!

În intervalul menționat, în Oltenia, sudul Banatului și local în Muntenia, precum și în Munții Banatului, în Carpații Meridionali și în Carpații de Curbură va ninge și se va depune strat de zăpadă.

Mai ales în Oltenia și sud-vestul Munteniei acesta va depăși pe arii restrânse 8…10 cm, iar la munte se vor atinge grosimi de 15…20 cm. Cu precădere la începutul intervalului, vântul va avea intensificări, cu rafale, în general, de 70 – 80 km/h în sud-vestul extrem și la munte și 45 – 55 km/h în regiunile sudice și sud-estice. Îndeosebi în vestul Carpaților Meridionali, zăpada va fi temporar viscolită.

Citiți și: Argeş: Atenţionare de fenomene meteorologice periculoase, Cod Galben

În Moldova și Transilvania vor fi ninsori în general slabe cantitativ, iar în restul teritoriului precipitațiile vor fi mai ales sub formă de ploaie și lapoviță.

În sudul și sud-estul țării, precum și la munte, pe alocuri, se va depune polei.

(Foto: descriptiv)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441