New Profesional Consult 930 x 122

avertizare meteo

O nouă avertizare meteo. Argeșul, vizat!

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o nouă atenționare de vreme rea în această dimineață.

Citiți și: Au fost emise alerte meteo de ultim moment!

Este vorba despre o avertizare cod galben de intensificări ale vântului, valabilă în intervalul 14 februarie, ora 08.00 – 15 februarie, ora 02.00 pentru 20 de județe din țară, inclusiv nordul județului Argeș.

Citiți și: Argeș. Meteorologii au anunțat cum va fi vremea în vacanța de 1 Decembrie

În intervalul menționat în cea mai mare parte a Moldovei vântul va avea intensificări cu rafale de 55…60 km/h, iar pe arii restrânse 70…75 km/h.

În zona înaltă a Carpaților Meridionali și de Curbură, vor fi rafale de peste 90…100 km/h, determinând temporar transport de zăpadă.”, informează ANM.

Meteorologii anunță că în perioada următoare vremea se va încălzi treptat, dar semnificativ, devenind chiar mai caldă decât normal la mijlocul lunii februarie, în special în orele amiezilor când sunt estimate valori de 7…11 grade, iar în cursul nopților temperatura aerului va coborî la -4…0 grade, mediat regional.

Sursă foto: monitoruldegalati.ro

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3