930 pe 122 COSTACHE

avertizare meteo

Nu scăpăm de vremea severă. Argeșul, din nou în cod!

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis în această dimineață o nouă avertizare de vreme rea, valabilă pentru 14 județe, inclusiv Argeș. Este vorba despre o atenționare cod galben de viscol și transport de zăpadă.

Citiți și: Avertizare meteo! Alertă de vreme rea în Argeș

În intervalul 11 februarie, ora 20.00 – 12 februarie, ora 10.00, în Carpații Meridionali și de Curbură, mai ales la altitudini de peste 1700 m,  temporar va ninge, iar vântul va avea intensificări cu rafale de peste 60…80 km/h și vor fi perioade cu viscol, transport de zăpadă și vizibilitate redusă.

Citiți și: Argeșul, sub avertisment de vreme severă!

Meteorologii anunță că începând din 12 februarie, vremea se va încălzi treptat, dar semnificativ, devenind chiar mai caldă decât normal la mijlocul lunii februarie, în special în orele amiezilor când sunt estimate valori de 7…11 grade, iar în cursul nopților temperatura aerului va coborî la -4…0 grade, mediat regional.

Donaris 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 pe 90 Costache