SMART KIDS 930X122

avertizare meteo

Avertizare meteo. Ploi și vânt puternic în toată țara!

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis în această dimineață o informare de vreme rea, valabilă până vineri, pentru cea mai mare parte a țării.

Citiți și: Avertizare METEO imediată! 11 județe vizate, Argeșul printre ele

Potrivit meteorologilor, în intervalul 8 martie, ora 12.00 – 10 martie, ora 02.00, temporar vântul va avea intensificări în cea mai mare parte a țării, dar cu viteze mai mari în nord-vest, centru și sud-est, în general de 45…60 km/h.

În zona de munte vor fi intervale cu precipitații predominant sub formă de ploaie și prin acumulare cantitățile de apă vor depăși pe arii restrânse 15…25 l/mp, favorizând topirea stratului de zăpadă, iar vântul va prezenta intensificări susținute în special în zona înaltă.

Citiți și: Avertizare METEO de vreme rea! Harta

De asemenea, 10 județe se vor afla sub cod galben de intensificări susținute ale vântului, în intervalul 8 martie, ora 18.00 – 9 martie, ora 22.00.

Este vorba despre județele Sălaj, Cluj, Alba, Maramureș, Bistrița Năsăud, Suceava, Neamț, Harghita, Mureș și Bacău.

Foto: arhivă ePitești.ro/ descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90