930X122 MAIA

avertizare meteo

Argeșul, și astăzi sub cod portocaliu de ploi torențiale

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a prelungit codul galben și portocaliu de ploi abundente până mâine dimineață.

Citiți și: Se strică vremea! Ploi, lapoviță și ninsori în toată țara!

Mare parte a țării este vizată de aceste avertizări meteorologice.

Județul Argeș, alături de județele Vâlcea, Mehedinți, Caraș-Severin, Cluj, Dâmbovița și Prahova se află sub avertizare cod portocaliu de ploi abundente de astăzi, de la ora 10.00, până mâine, 24 august, tot la ora 10.00.

Citiți și: O nouă avertizare meteo. Argeșul, vizat!

În nordul Olteniei și al Munteniei, în sudul Banatului, precum și în Carpații Meridionali și de Curbură vor fi perioade cu averse torențiale. În intervale scurte de timp, dar mai ales prin acumulare, se vor înregistra cantități de apă de 40…50 l/mp și pe arii restrânse de peste 60…80 l/mp.”, informează ANM.

Reamintim că, și ieri, 22 august, județul Argeș s-a aflat sub avertizare cod portocaliu de ploi torențiale. Pompierii au intervenit în mai multe localități din județ pentru a scoate apa din curți, grădini sau de pe străzi.

Și în municipiul Pitești au fost probleme. Canalizările nu au mai făcut față, iar străzile s-au inundat, lăsându-i pe șoferi fără plăcuțe de înmatriculare la mașini.

Foto principal: descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90