930 x122 grota rece

bazinul olimpic

Pitești: Vizită fulger a lui Gentea la Bazin! Ce a găsit acolo!

Pitești: Vizită fulger a lui Gentea la Bazin! Ce a găsit acolo!

Citiți și: Doliu în Pitești! Un cunoscut director a murit!

Astăzi, 08 august 2022, primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea, a făcut o vizită pe teren pentru a vedea starea în care se află lucrările la Bazinul Olimpic din Pitești.

Citiți și: Pitești. Prețuri mai mari! Veți plăti mai mult pentru aceste servicii

În acest moment două proiecte sunt în lucru privind bazinul: unul legat de creșterea eficienței energetice, finanțat din fonduri europene, iar al doilea, venind în completarea primului, privind reabilitarea propriu-zisă, renovarea tuturor spațiilor din bazin și aducerea lor la nivelul de performanță.

„Mă bucur să văd că lucrările de la Bazinul Olimpic merg în ritm susținut!

Alături de colegii din aparatul administrativ, din Primărie, dar și din cadrul SPEP, am fost la fața locului și suntem optimiști.

Vom avea un Bazin Olimpic la standarde internaționale, un bazin de care se vor bucura mulți piteșteni, dar care îmi doresc să găzduiască numeroase competiții naționale și internaționale!”, a declarat Cristian Gentea.

Se preconizează că lucrările vor fi finalizate în final de an.

Eco moto 555×222

Comentarii

7 comentarii

  • Fornea Sebi spune:

    Am citit ca cu banii cheltuiti pentru aceasta renovare se putea face un bazin nou de la zero ! Oare cati bani din spaga au intrat in buzunarele edililor nostri pentru a aproba o asa lucrare paguboasa ?

  • Cristian spune:

    Si cu mult trambitata PITESTI ARENA,cum sta treaba?tot in jaful ala de Sala a Sporturilor,vom merge la volei,baschet etc?

  • Clevetici spune:

    Bazinul Olimpic sta inchis de vreo 2 ani de zile, daca nu mai mult.

    Iarasi se prefigureaza o lucrare de lunga durata, precum reamenajarea Pietei Primariei (care a tinut si ea mai mult de 2 ani).

  • Bedreag Cristina spune:

    Fă o vizită și pe str Bănănăi. Este un dezastru. Lipsa trotuare, lipsa locuri de joaca, lipsa mij de transport pt scolari și preșcolari, lipsă șanțuri, lipsă vizi ilitate la calea ferata nepazita…. LIPSĂ, așa l aș nu-mi eu pe primarul Gentea

  • Manu spune:

    Totul este superficialitate

  • Ionut spune:

    Cine e Gentea asta ca nu se vede nimic in pitesti,a fost la bazin ca sa intre la apa?

  • George spune:

    Ei doar cu comentarii ce frizează ridicolul nu mai merge. Acum rău ca se interesează rău ca nu se interesează… Hai sa lăsăm edilul sa-si facă treaba. Eu as analiza mai întâi activitatea practic a unora ca noi… adică simpli cetățeni. Ia să vedem ce ispravă facem NOI cei multi de exemplu cei ce sunt angajații Salpitflor… sau ai ADP sau Termocalor SA… Dacă ar fi angajați „la patron” o zi de munca ar fi chiar o zi de munca… Altfel toti fenteaza, ca si cei din toate așa zisele deconcentrate… au cate-o pauzoaie … și asta se moștenește de când mă știu… dar de e mai usor sa dai in primar… ca e mai vizibil…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3