930X122 MAIA

academia de poliție

Pitești: Youtuber celebru, exmatriculat de la Academia de Poliție, scandal cu oamenii legii. Video EXCLUSIV

Pitești: Youtuber celebru, exmatriculat de la Academia de Poliție, scandal cu oamenii legii. Video EXCLUSIV

Citiți și: Adrian Elicopter de Luptă: ,,Băusem recent!”

În această dimineață, ePitești vă informa, în exclusivitate, despre un scandal care s-a lăsat cu dosar de ultraj, ce a avut loc sâmbătă noapte în municipiul Pitești.

Un autoturism a fost urmărit de polițiști după ce șoferul acestuia ar fi încercat să scape de polițiști, în zona Calea București, schimbând direcția de mers și călcând linia dublă continuă.

Citiți și: Argeș. Luat pe sus cu „mascații”. Bărbat cercetat pentru fapte grave

Într-un final, șoferul autoturismului, care consumase alcool, conform surselor nostre, a fost prins de polițiști și încătușat.

În acel moment, fratele său, pasager în autoturism, ar fi venit spre autospecială și ar fi agresat verbal agenții.

Detalii despre incident, AICI.

Pitești: Youtuber celebru, exmatriculat de la Academia de Poliție, scandal cu oamenii legii. Video EXCLUSIV

Surse ePitești.ro declară pentru publicația noastră că șoferul autoturismului ar fi un YouTuber celebru din Argeș.

Acesta a fost înscris la Academia de Poliție și, ulterior, exmatriculat, după cum declară chiar el într-unul dintre videoclipurile urcate pe canalul său de YouTube.

De asemenea, ePitești a intrat în posesia unor imagini surprinse în noaptea scandalului.

ATENȚIE, LIMBAJUL DIN FILMĂRI ESTE NERECOMANDAT MINORILOR

Acestea pot fi urmărite AICI:

 

Totodată, Poliția Argeș vine cu precizări oficiale cu privire la incident:

,,În noaptea de 11 spre 12 octombrie a.c., în jurul orei 02:00, doi polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Pitești, care desfășurau activități în filtru rutier, pe b-dul I.C. Brătianu din municipiul Pitești, au observat un autoturism care, la intersecția dintre str. Ana Ipătescu și b-dul I.C. Brătianu a schimbat direcția de mers spre sensul opus față de polițiști, cu încălcarea marcajului longitudinal continuu ce desparte sensurile de mers .

 

Polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului în cauză, efectuând în mai multe rânduri somații și circulând cu mijloacele acustice și luminoase în funcțiune, fără ca persoana care conducea autoturismul să se supună somației de a opri .

Astfel, autoturismul în cauză a pătruns pe str. Făgăraș, în apropierea unei unități de învățământ, unde patru persoane, respectiv doi bărbați și două femei, au coborât, fugind de lângă autoturismul în cauză.

Cei doi polițiști au transmis locația pentru ca la fața locului să se deplaseze forțe suplimentare, și au procedat la urmărirea pedestră a celor în cauză, reușind să prindă, pe str. Negru Vodă, pe tânărul care coborâse de la volan, identificat ulterior ca fiind un tânăr de 22 de ani, din Budeasa. Cel în cauză s-a împotrivit, fapt pentru care acesta a fost imobilizat și încătușat.

În timp ce tânărul de 22 de ani era condus către autospeciala de poliție, al doilea bărbat, respectiv cel care anterior fusese observat coborând de pe locul dreapta față al autoturismului, s-a apropiat de cei în cauză și a adresat injurii și amenințări celor doi polițiști, pentru a-l lăsa să plece pe tânărul de 22 de ani .

Al doilea bărbat, identificat ulterior ca fiind un bărbat de 28 de ani, tot din Budeasa, a fost somat să înceteze dar nu s-a conformat, fiind efectuată și imobilizarea acestuia .

De asemenea, au fost identificate și celelalte două persoane din autoturism, respectiv o tânără de 20 de ani, din din județul Olt și o tânără de 20 de ani, din București.

Toate persoanele în cauză au fost conduse la sediul poliției, pentru verificări.

În urma testării cu aparatul etilotest a tânărului de 22 de ani a rezultat că se afla sub influența alcoolului, fapt pentru care acesta a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma administrării de probatoriu, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infractiunii de ultraj .

După administrarea probatoriului și parcurgerea etapelor procesuale, procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești a dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului de 28 de ani .

În ziua de 13 octombrie a.c., cel în cauză a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Pitești, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile .

Cercetările sunt continuate, pentru clarificarea situației de fapt, stabilirea întregii activități infracționale și luarea măsurilor legale care se impun.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.”, potrivit IPJ Argeș.

Puteți adăuga comentarii la acest articol pe pagina de Facebook, AICI.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti
570 X 90 POSADA 3