New Profesional Consult 930 x 122

patricia cristescu

TINERII ȘI PASIUNILE LOR: STREET DANCE LA „ZINCA”

În vârstă de 17 ani, Patricia Cristescu este elevă la Colegiul Național Liceal ,,Zinca Golescu’’ din Pitești. Îşi împarte timpul între școală şi marea ei pasiune, street dance-ul, pe care îl studiază alături de coregraful Nemo.

Citiți și: ALERTA DE MENINGITĂ ÎI SPERIE PE ELEVII DE LA ”ZINCA”. SUTE DE ABSENȚI

,,Sunt o persoană extrem de activă. Îmi place să văd oamenii mişcându-se pe ritmuri de dans. Prin urmare, mi-am luat inima în dinţi şi mi-am propus să încerc şi eu. Am început să studiez acest stil de dans în urmă cu aproximativ șapte luni, după ce în trecut am luat și lecții de dans de societate. Lumea dansului este una extrem de frumoasă. Sper ca pe viitor să pot avansa suficient de mult astfel încât să iau parte și la competiţii de dans sportiv.’’, ne spune Patricia.

Dansul va rămâne pentru ea la stadiul de pasiune. Patricia Cristescu îşi doreşte ca după terminarea liceului să se înscrie la o facultate de medicină şi mai apoi să lucreze ca medic. (Foto: Facebook Patricia Cristescu)

Citiți și: (VIDEO) ELEVI DE LA “BRĂTIANU” ȘI “ZINCA”, ÎMBRĂȚIȘĂRI GRATUITE

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3