EcoMoto 930×122

Arges

ALȚI COPII DIN ARGEȘ, LA SPITAL DUPĂ CE AR FI MÂNCAT LA ȘCOALĂ!

8 copii (cu vârste de 12 și 13 ani, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență) de la Școala Gimnazială (clasele V-VIII) „Iosif Catrinescu” din comuna argeșeană Dragoslavele au fost internați în Spitalul Municipal din Câmpulung Muscel. Unii dintre cei 8 copii au acuzat grețuri, iar alții chiar vărsături.

Citiți și: Predare de ștafetă în Argeș: Nepotul preia conducerea unei companii gigant

Potrivit primelor informații care ne-au fost furnizate de prefectul județului Argeș, Cristian Soare, copiii ar fi mâncat la școală lapte și biscuiți distribuiți prin programul guvernamental „Lapte și Corn”. Sursa citată mai precizează că starea de sănătate a copiilor a fost „stabilizată”.

Conform prefectului, contactat de ePitești, este vorba nu despre o toxiinfecție alimentară (ca în cazul elevilor de la Școala Gimnazială nr. 16 din Pitești), ci despre indigestie. Se pare că numărul copiilor care ar fi consumat lapte și biscuiți este mai mare, de 88. Cel puțin deocamdată, însă, restul nu ar acuza probleme medicale.

Citiți și: Acesta este puștiul care a băgat în mormânt un preot din Argeș!

La fața locului sunt specialiști ai Direcției de Sănătate Publică și urmează să ajungă și reprezentanți ai Direcției Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Argeș.

UPDATE: Numărul copiilor internați a ajuns la 9. (Foto Arhivă: libertatea.ro)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3