Donaris 930 x 122

ana maria pănescu

Boțârcă, nici nu știi cât de mic începi să fii!

Boțârcă, nici nu știi cât de mic începi să fii!

Citiți și: A schimbat partidul pentru a-l ”bate” pe primarul care este de 32 de ani în funcție

Replica celebră a fostului președinte, Traian Băsescu, adresată lui Adrian Năstase, în 2004, i se potrivește de minune și edilulul din Topoloveni.

De peste 30 de ani, orașul argeșean îl are primar pe Gheorghe Boțârcă, de la PSD!

Localitatea a rămas blocată într-o paradigmă administrativă care este profund depășită de timpurile pe care le trăim.

AVEREA LUI BOȚÂRCĂ

La capitolul avere agonisită, acesta nu stă rău deloc, conform ultimei declarații de avere, Boțârcă are conturi în bănci cu diferite sume în diferite valute.

În total, vreo 250.000 lei, 19.000 $ și 11.700 Euro. În fișa de „avuție” mai sunt menționate două autoturisme (Suzuki și Fiat), un tractor Masey și… piesa de rezistență – o motocicletă Harley Davidson, achiziționată relativ recent, în anul 2019.

Averea sa este completată  de zeci de terenuri și case, vehicule, bani, bijuterii, precum și o „oază” de relaxare la Băile Herculane. Acolo, primarul Boțârcă și-a „tras” o mică vilă, de 200 mp, obținută în urma unui contract de vânzare-cumpărare în 2019.

Subiectul pe larg, AICI – Avere de primar în Argeș: zeci de terenuri, vile și motor Harley Davidson!

SALARII BUNE LA PRIMĂRIA TOPOLOVENI

Edilul din Topoloveni are un salariu „baban” la Primărie de cca. 2.200 de euro pe lună!

Are grijă totodată, ca și (unii) salariați din instituție să nu o ducă rău!

Numai viceprimarul si secretarul general încasează „de fes”, pe lună, cca. 1.800 de euro.

Facem precizarea că, Primăria nu specifică dacă sunt sume nete sau brute. Cel mai probabil, aceste sume sunt cu tot cu impozitele care sunt virate către stat!

Oricum, tot salarii enorme sunt față de ce primesc oamenii de rând.

Subiectul pe larg, AICI – Argeș. Boierie mare la Primăria Topoloveni! Salariile șefilor: primar, vice şi secretar!

SCHIMBAREA DE CARE ESTE NEVOIE ÎN ORAȘ

Se impune o schimbare radicală în orașul de pe malurile Cârcinovului, iar orașului cu o conducere învechită, îi surâde acum o șansă.

Ana-Maria Pănescu a preluat conducerea interimară a PNL Topoloveni și, așa cum ne-a declarat la un moment dat în exclusivitate, ar urma să fie opțiunea PNL pentru statutul de candidat la Primăria Topoloveni în 2024.

ȘANSE MARI DE A CÂȘTIGA FOTOLIUL DE PRIMAR

Ana-Maria Pănescu a ieșit pe locul trei la alegerile trecute, în 2020, dintr-o populație de aproximativ 10.600 de locuitori care însă, nu au toți drept de vot. Ca o comparație, actualul și eternul primar a fost votat de cca. 2.700 de oameni. Locul doi, candidatul de la PNL de la acea vreme a adunat aproximativ 700 de voturi.

Pănescu a fost votată de 691 de localnici. Aceasta a candidat de la un partid mic, PER. Șansele acesteia sunt considerabil mai mari acum, având în vedere că are în spate un partid care este la nivelul PSD-ului.

Despre acest subiect ePitești.ro a mai scris AICI – A schimbat partidul pentru a-l ”bate” pe primarul care este de 32 de ani în funcție

Este tânără, ambițioasă și are toate șansele să reușească, mai ales că are susținerea senatoarei Alina Gorghiu, președintele PNL Argeș care, împreună cu colegi din Biroul Județean, a fost sâmbătă la Topoloveni.

„Am încredere că aici se pot face lucruri bune pentru că Ana-Maria Pănescu construiește o echipă pentru viitorul comunității. Mi-am dorit să o avem alături de noi și am reușit. Ce reușiți să faceți voi aici este un act de eroism și sunteți de partea bună a oamenilor.

Suntem aici să câștigăm primăria Topoloveni!”, le-a transmis președintele PNL Argeș colegilor liberali din Topoloveni.

Așadar, încheiem cum am început: Boțârcă, nici nu știi cât de mic începi să fii!

Rămânem aproape de subiect!

555×222 MAIA

Comentarii

4 comentarii

 • Ionescu spune:

  Păi dacă așa au votat „deștepții”?!?! Așa au votat și pe Pendiuc, că le-a făcut fântână cântătoare, etc…

 • Goe spune:

  Ofensiva inceputa impotriva acestui baron baban e bună, continuați. Are ăsta avere la vedere cum nu aveau boierii odată.

 • Vasile spune:

  Ar trebui o schimbare la Topoloveni, toate magazinele de la Topoloveni sunt in mana primarului si face ce vrea in acest oraș, stau străzile găurite ani de zile… in fata magazinului Profi abia intrai… oare nu vede nimeni ce a facut acest primar 30 de ani pentru un oraș…. Oare cate lucruri frumoase si benefice pentru acest oraș se puteau face in 30 de ani? Vrem o schimbare in acest oraș. Punct! Suntem nevoiți sa incepem de la zero.

 • Vasile spune:

  Acest baron ar trebui sa justifice acele terenuri din declarația de avere…. Si toate bunurile deținute din salariul de primar… om fi noi prosti dar nici chiar asa pe fata… poate aveti grija la următoarele alegeri sa nu mai fure atat…

SPALATORIE MURAY 570×90