NOR CURIER 930X122

beat la volan

A PLECAT, BEAT, CU MAȘINA PRIN COMUNĂ. CE PAGUBE A FĂCUT

În seara zilei de 15 mai, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș, care se aflau în executarea misiunilor specifice pe raza localității Moșoaia, au observat un autoturism de teren cum intră în coliziune cu porțile unei gospodării.

Citiți și: Un tânăr conducea rupt de beat, lângă Pitești, la prima oră a dimineții

Beat la volan

Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Conducătorul auto, un bărbat de 45 ani, din aceeași comună, prezenta manifestări specifice pentru consumul de alcool, iar la fața locului au fost solicitați polițiștii.

Citiți și: Pericol în Pitești. Beat criță, rula pe străzi în ,,creierii nopții”

„În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care polițiștii Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului l-au condus la o unitate medicală în vederea recoltării de probe biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei.
Polițiștii au reținut permisul de conducere, eliberând dovada înlocuitoare, fără drept de circulație”, precizează IPJ Argeș.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

(Foto descriptiv: http://obiectivbr.ro)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3