Donaris 930 x 122

aleși locali

Aleșii Piteștiului s-au întors în sala de 170 000 de EURO

Aleșii Piteștiului s-au întors în sala de 170 000 de EURO.

Citiți și: Cresc salariile aleșilor locali! Lefuri mai mari din banii noștri

Joi – 28 ianuarie 2021, a fost prima ședință a Consiliului Local Pitești care s-a desfășurat după mult timp în Sala Mare a Primăriei. Din cauza pandemiei de Covid-19, ședințele CL Pitești s-au desfășurat online sau în sala de spectacole a Filarmonicii.

Miercuri – 10 februarie 2021, va avea loc o nouă ședință a Consiliului Local Pitești, tot în această sală, cu miză mare: se aleg viceprimarii orașului! Vom reveni asupra acestui subiect.

Sala Mare a Primăriei a fost renovată începând din anul 2018 și terminând în anul 2019 când a fost dată în folosință. Renovarea acesteia a costat aproximativ, ATENȚIE!, 791 000 de lei, adică aproape 170 000 de euro! Pentru readucerea aminte, vă rugăm accesați linkurile:

  1. O CĂRUȚĂ DE BANI! SALĂ DE LUX PENTRU ALEȘII PITEȘTENILOR
  2. SALĂ DE LUX LA PRIMĂRIE. 1.000.000 PENTRU ALEȘII PITEȘTENILOR
  3. PRIMĂRIA LUI IONICĂ ÎȘI FACE CADOU DE LUX
  4. CONDIȚII DE LUX PENTRU ȘEFIMEA PITEȘTIULUI

Modernizarea Sălii Mari a Primăriei Pitești ține de ambiția și orgoliul fostului primar Ionică, care a avut un talent nemăsurat pentru cheltuirea fără cap a banilor publici, banii piteștenilor de rând!

Din aceeași categorie de risipă a banilor publici face parte și refacerea Pieței Primăriei. Tot din mândria lui Ionică de a scrie istorie! Renovarea acesteia costă în jur de 4 milioane de euro și trebuie dată în folosinţă spre sfârșitul acestei luni. Aducem din nou în prim plan doar câteva articole scrise la momentul acela:

  1. ȚARA ARDE ȘI BABA IONICĂ SE PIAPTĂNĂ ÎN PIAŢA PRIMĂRIEI
  2. ALȚI BANI, ALTĂ DISTRACȚIE! MOFTUL LUI IONICĂ NE COSTĂ MILIOANE DE EURO. SCENARIU PENTRU PIAȚA PRIMĂRIEI

Bineînțeles, nu doar fostul primar Ionică este vinovat pentru aceste investiții. Acesta a avut girul TUTUROR consilierilor locali (Psd, Pnl, Alde, Pmp sau independenți),  de la acea vreme. Iată câteva exemple și aici:

1. O POZIȚIE DE TOT RÂSUL! HABARNISTA PMP DIN CONSILIUL LOCAL PITEȘTI

2. PNL-IȘTII, CU IONICĂ MIEI, CU PRESA ZMEI: „CE VORBIȚI, MĂ, FACEȚI CE VREȚI VOI?”

3. DĂNUȚ DINU SE SPALĂ PE MÂINI. A VOTAT, DAR NU-ȘI ASUMĂ: ”DACĂ VOR SĂ FACĂ, E TREABA LOR!”

V-am dat doar câteva exemple de îngropare a unor sume importante de bani în cursul anilor trecuți, pe când orașul nostru are nevoie de parcări noi, investiții în drumuri, investiții în școli și lista poate continua la nesfârșit…

Noul primar, Cristian Gentea, are obligația de a-și ține promisiunile din campania electorală, de o viziune nouă asupra lucrurilor care trebuie făcute în oraș și totodată de a ţine cont de prioritățile piteștenilor. Până acum, din câte se vede, prioritățile oamenilor nu au contat și munți de bani au fost cheltuiți puțin spus AIUREA!

La urma urmei – este vorba de voință! Nu-i așa, domnule Gentea?

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3