SMART KIDS 930X122

coronavirus

ANUNȚ OFICIAL DE ULTIMĂ ORĂ DE LA PERMISE ARGEȘ

Examinările pentru obținerea permisului auto au fost suspendate, măsura fiind luată ca parte a planului pentru limitarea răspândirii noului coronavirus.

Citiți și: Vestea zilei despre permisele auto!

„Începând de marți, 17 martie 2020, Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor își suspendă activitatea de examinare în vederea obținerii permisului auto, proba teoretică și cea practică, până la 31 martie 2020, cu posibilitatea de prelungire în funcție de evoluția situației actuale.

Cetățenii afectați de această măsură vor fi reprogramați, cu respectarea tuturor drepturilor, conform unei proceduri operaționale care le va fi adusă la cunoștință în curând.

Citiți și: Decizie importantă privind permisele de conducere!

De asemenea, pentru soluționarea tuturor operațiunilor specifice de înmatriculări și permise se utilizează exclusiv platforma de programare online”, a anunțat cu puțin timp în urmă Adrian Bughiu, subprefect al județului Argeș (foto interior).

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90