930 x122 grota rece

drum

Argeș. Încă o reabilitare! Peste 4.000.000 € pentru un drum județean de 10 km

Argeș. Încă o reabilitare! Peste 4.000.000 € pentru un drum județean de 10 km

Citiți și: Ninge! Drumarii au ieșit să curețe șoselele!

Unul dintre drumurile importante din Argeș a căror reabilitare urmează să înceapă în acest an este drumul județean 703 B.

Conform planului de investiții al Consiliului Județean pentru anul în curs, pentru modernizarea DJ 703 B se alocă suma de 20.392.000 de lei, adică aproximativ 4.000.000 de euro.

Citiți și: Se întâmplă în Argeș! ”Multă vreme am crezut că modernizarea acestui drum este misiune imposibilă!”

Fondurile sunt în mare parte de la Uniunea Europeană.

Drumul respectiv va fi reabilitat pe o distanță de 10,3 km, pe traseul Pădureți (DJ 679) – Costești (DN 65A).

Lucrările vor fi făcute la Lunca Corbului și Costești.

Un alt drum important care urmează să fie reabilitat, dar din fonduri proprii, este DJ 679 D Malu – Mozacu, pe o distanță de 7 km, alte detalii cât și subiectul pe larg, AICI – Argeș: Peste 2.350.000 € pentru realizarea a 7 km de drum

Sursă foto: konsent.ro

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

4 comentarii

  • Ionela elena spune:

    Bravo vouă.Totusi mai aruncați un ochi si pe drumul care duce la Babana.Incepind de la gradina zoologica jncepe calvarul.Mergi cu mașina de parca ai fi pe valurile Dunării.E grava situația.Si din punct de vedere al vegetației de pe marginea drumului ,care în curbe reduce drastic vizibilitatea.E un drum atit de frumos,dar atit de prost…ca lasă mult de dorit..Va suntem recunoscători ,dacă citiți mesajul sj totuși va gândiți și la noi ,cei ce tranzitează zilnic acest drum

  • Anonim spune:

    Pe DJ 703 B Morărești -Uda , cînd aveți de gînd să puneți asfalt ? Domnul Mînzînă știe că există acest drum , sau își aduce aminte doar în campania electorală ? Sper ca locuitorii din Uda să se fi convins că psd-ul doar minte în campaniile electorale !

  • Iulian Baciu spune:

    Pitesti-Babana un adevărat pericol ptr toți conducătorii și participanții acestora din autoturisme. „plombarea’efectuata în toamnă, făcută de fațadă /mântuială… Acesta are nevoie de reabilitare de la 0,nu de carpeli. Necesita măsuri urgente

  • Adrian spune:

    Ați uitat poate de drumul județean între km 94 autostrada și Buta-Negreșit.. drum de tara de altfel,dupa”modrnizarea” din 2007-2008…șanțuri și mii de gropi..cel mai rău drum județean din AG.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3