NOR CURIER 930X122

cancelarie

CANCELARIA PREFECTULUI DE ARGEȘ ARE UN NOU DIRECTOR

Cancelaria Instituției Prefectului – Județul Argeș are un nou șef. În funcția de director al Cancelariei a fost numit Lucian Ionescu (foto).

Citiți și: Au semnat „ca primarul”. Peste 70.000 de dispoziții, luate la puricat

În vârstă de 38 de ani, membru PNL, Ionescu locuiește în municipiul Câmpulung Muscel, acolo unde este consilier local. Ca urmare a numirii sale în noua calitate, va demisiona din Consiliul Local Câmpulung (cele două funcții sunt incompatibile).

Numirea a fost făcută prin ordin al prefectului Emanuel Soare (ajuns în această funcție tot cu susținere politică de la PNL) și a intrat în vigoare astăzi, 2 martie 2020.

Citiți și: Argeș: sute de carduri încărcate cu 2.000 de lei ajung la primării! Cine are dreptul la acest ajutor

„De astăzi, echipa Prefectului județului Argeș s-a mărit prin aducerea, în calitate de director de Cancelarie, a domnului Lucian Ionescu.

Un tânăr profesionist, cu 12 ani de experiență în administrația publică locală și cu o bogată experiență managerială în mediul privat.

Profesionalismul de care a dat dovadă în activitatea de până acum, competențele profesionale dovedite, dar, cel mai important lucru pentru mine, și caracterul domniei sale, mă determină să cred că Instituția Prefectului a făcut un pas important în îndeplinirea misiunii sale”, a scris Emanuel Soare pe pagina lui de socializare.

Precizăm că postul de director al Cancelariei Instituției Prefectului – Județul Argeș era vacant. (Sursă foto: Facebook) 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90