New Profesional Consult 930 x 122

modernizare

DECIZIE IMPORTANTĂ PENTRU MAI MULTE STRĂZI DIN PITEȘTI

Decizie importantă pentru mai multe străzi din Pitești. În acest an, administrația locală din Pitești începe elaborarea proiectelor pentru modernizarea mai multor străzi din municipiu.

Citiți și: Un milion € pentru modernizarea unui drum județean

Astfel, 21.000 de lei costă proiectarea pentru modernizarea străzii Vasile Lupu (care face legătura între strada Egalității și strada Exercițiu, în pantă, pe lângă sediul Agenției de Protecția Mediului). De asemenea, 25.000 de lei costă proiectarea pentru modernizarea străzii Dumbravei pe care se desfășoară tot traficul dinspre zona de nord a Piteștiului spre centru.

Alte străzi pentru care se vor face proiecte sunt Cuza Vodă, Banu Mărăcine, Calea Drăgășani, Nicolae Tătic, Ștefan Chicoș și Grigorești. Pe lângă partea carosabilă, vor fi amenajate și trotuarele și locuri de parcare aferente.

Citiți și: Se întâmplă în Argeș! ”Multă vreme am crezut că modernizarea acestui drum este misiune imposibilă!”

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90