NOR CURIER 930X122

consiliu

IUNIE.2013_Consiliu.006

EFECTUL SCANDALULUI „AUTOBUZUL”: UN CONSILIER LOCAL A DEMISIONAT!

După şedinţa furtunoasă de Consiliu Local privind transportul în comun în Piteşti primarul Tudor Pendiuc şi-a manifestat nemulţumirea față de absenţa a trei colegi de-ai săi de la PSD, consilieri care ar fi putut înclina balanţa în favoarea prelungirii contractului de asociere dintre Publitrans şi firmele CNCD şi Girexim.

Citiți și: Când va demisiona prefectul Radu Perianu și cine îi va lua locul

Iată că efectele nu au întârziat să apară. Anitte Ionescu, unul dintre aleşii PSD absenţi, şi-a dat demisia în această săptămână din Consiliu. Ionescu declară, însă, că motivele care au stat la baza gestului său nu au legătură cu şedinţa de la care a absentat din cauza programului încărcat de la serviciu. „Sunt motive personale.”, afirmă deja fosta consilieră, care lucrează ca director la CEZ. Demisia sa va fi validată în prima şedinţă de Consiliu Local, iar în locul ei va veni următorul candidat de pe lista USL depusă la Biroul Electoral în 2012: Ionuţ Popescu (PSD), angajat la Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară.

Ceilalţi doi consilieri care au absentat sunt avocaţii Gabriela Zoană şi Nicolae Zărnescu, aceștia declarând că aşteaptă judecata partidului.

Citiți și: A plecat de la CJ Argeș! Declarații EXCLUSIVE de la protagonist

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90