New Profesional Consult 930 x 122

adp

EXCLUSIV: TARIFELE PENTRU RIDICAREA MAŞINILOR ÎN PITEŞTI

Exclusiv: Tarifele pentru ridicarea mașinilor în Pitești. Săptămâna viitoare se va desfășura o nouă şedinţă ordinară în plen a Consiliului Local Piteşti, ocazie cu care vor fi aprobate și tarifele pentru activităţile de ridicare, depozitare şi pază la Târgul Săptămânal în cazul autovehiculelor abandonate pe domeniul public sau privat al municipiului.

Citiți și: Se face ITP mai des pentru aceste mașini!

Potrivit proiectului, tarifele vor fi următoarele: 75 de lei pe autovehicul pentru operaţiunea de încărcare-descărcare de pe platforma special achiziţionată în acest scop de Administraţia Domeniului Public (ADP); 70 de lei pe autovehicul pentru transportul la locul de depozitare; 322 de lei pe zi pe autovehicul pentru depozitare şi pază.

Ridicarea mașinilor abandonate va începe în Pitești până cel mai târziu pe 1 august 2018, conform viceprimarului Sorin Apostoliceanu.

Citiți și: Aceste mașini vor fi radiate automat!

Maşinile ridicate vor fi depozitate într-un spaţiu special amenajat în Târgul Săptămânal. Vă amintim că proiectul de hotărâre “pentru aprobarea Regulamentului privind activitatea de ridicare, transport și depozitare a vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparținând domeniului public sau privat al municipiului Pitești” a fost inițiat de primarul Piteștiului și aprobat de Consiliul Local la sfârșitul lunii aprilie 2018.

Operațiunile de ridicare, transport și depozitare a vehiculelor fără stăpân vor fi realizate de Administrația Domeniului Public (a fost cumpărat un autovehicul pentru aceste operațiuni), în colaborare cu agenții Poliției Locale. În mometul ridicării, agenții constatatori ai Poliției locale vor efectua sigilarea și fotografierea și vor întocmi un proces verbal detaliat privind starea fizică a mașinii, document care va cuprinde, dacă este posibil, și un inventar al bunurilor din interior, document prin care mașina va fi predată Administrației Domeniului Public.

Proiectul poate fi citit AICI în întregime.

Ridicarea mașinilor abandonate este un prim pas. Dacă ținem cont de anunțul făcut acum un an de primarul Cornel Ionică (AICI, detalii), va urma operațiunea mai amplă: ridicarea autovehiculelor staționate și parcate neregulamentar. Deocamdată, însă, conducerea Primăriei nu a mai adus în discuție acest subiect. Încă nu există, așadar, o dată oficială posibilă de la care ar urma ca acest serviciu să funcționeze din nou în Pitești.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90