masini

Faceți parcări supraterane la Spitalele Județean și de Pediatrie

Faceți parcări supraterane la Spitalele Județean și de Pediatrie.

Citiți și: Surpriză de la Primăria Pitești cu privire la impozitul pe autovehicule

În urmă cu câteva zile semnalam faptul că în parcarea publică principală de la Spitalul Județean de Urgență din Pitești este interzis accesul mașinilor pacienților sau aparținătorilor (detalii, AICI). Doar medicii și asistentele au voie să parcheze în zona respectivă.

Înțelegem că este criză de locuri de parcare, Piteștiul fiind unul dintre cele mai motorizate orașe din țară.Dar, oare, nu ar fi utile niște investiții în parcări noi care să rezolve problema? De exemplu, atât la Spitalul Județean, cât și la cel de Pediatrie ar putea fi construite parcări subterane sau supraterane, după caz, iar criza locurilor de parcare ar fi rezolvată. Rezidenții ar putea beneficia de abonamente la prețuri speciale, medicii și asistentele pot avea gratuitate, la o adică, iar pacienții și aparținătorii ar putea plăti tariful normal.

Citiți și: O parcare și un nou loc de joacă vor fi amenajate în Pitești

Este o propunere. Una care ar putea rezolva multe probleme și ar putea scuti multă lume de dureri de cap! În urmă cu câteva zile semnalam faptul că în parcarea publică principală de la Spitalul Județean de Urgență din Pitești este interiz accesul mașinilor pacienților sau aparținătorilor. Doar medicii și asistentele au voie să parcheze în zona respectivă.

 

 

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441